Search here:

Focus

Home > Focus

Mijn werkwijze

Welkom bij mijn coaching, een toegewijde ruimte waar authenticiteit de kern vormt en ik met volledige betrokkenheid werk aan jouw groei en welzijn. Mijn benadering is zowel uniek als holistisch, gericht op het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen op hun reis naar zelfontdekking en zelfacceptatie.

In mijn individuele coachingstrajecten duiken we diep in de onderliggende lagen van gedrag, op zoek naar de ware verbinding met het zelf. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin jij je vrij voelt om jezelf te uiten en te verkennen. Mijn aanpak kenmerkt zich door rust, liefdevolle aandacht en intuïtieve begeleiding.

Wat mijn coaching onderscheidt, is de integratie van bewezen methoden zoals Opstellingen,  Human Design en Geboorte in Kaart. Met Human Design ontrafelen we jouw unieke design, identificeren we talenten en valkuilen, en verstrekken we concrete handvatten voor zelfontdekking en groei. Geboorte in Kaart werpt licht op de invloed van zwangerschap en geboorte op gedrag, waardoor we dieper begrip krijgen van jouw diepere oorsprong. Of ontdek diepgaand inzicht en heling met opstellingen. Onthul onzichtbare patronen en dynamieken in familie, werk en situaties. Ervaar transformatie in individuele sessies of groepstrajecten.

Zowel voor volwassenen als kinderen bied ik individuele trajecten aan, waarin we ons richten op jouw specifieke behoeften en doelen. Daarnaast is er het groepstraject “Pad naar Verbinding”, waar deelnemers de kracht van samen groeien ervaren. Hier verdwijnt de angst voor groepen in een ondersteunende omgeving waarin jouw stem gehoord wordt.

Kies mijn coaching als je de bereidheid hebt om naar jezelf te kijken en te streven naar een holistische benadering van groei en zelfacceptatie. Samen ontdekken we de paden naar jouw ware zelf, naar een plek van diepgaande verbinding en authentiek leven. Laat liefdevolle begeleiding je leiden op dit pad van positieve verandering en groei, met de waardevolle inzichten van Human Design en Geboorte in Kaart als onze gidsen. Bereid je voor op een reis van zelfontdekking, empowerment en duurzame transformatie.

Begeleide groei en zelfontdekking in een holistische ruimte. Unieke coaching met focus op authenticiteit, ondersteund door methoden als Human Design en Geboorte in Kaart.