Search here:

Focus op je chart

Focus op je Chart

Basis en Verdieping

Vanaf het moment dat ik kennismaakte met Human Design, was ik diep onder de indruk van dit systeem. Ik geloof sterk in zelfontdekking en persoonlijke groei, en door mijn eigen unieke Human Design te verkennen, heb ik een diep begrip gekregen van wie ik werkelijk ben. Deze ontdekkingstocht heeft een immense impact gehad op mijn leven en ik ben ervan overtuigd dat het ook voor jou waardevol kan zijn om jouw eigen Human Design te ontdekken.

 

Ben je op zoek naar wie jij diep van binnen bent en hoe je jouw unieke gaven en talenten kunt inzetten om je mooiste leven te leven? Dan is FOCUS op je Chart echt iets voor jou. Human Design is een fascinerend systeem dat jouw unieke, innerlijke blauwdruk onthult en je helpt om jouw leven te transformeren.

Maar wat is Human Design eigenlijk?

Human Design geeft je een unieke kijk in hoe jij ontworpen bent, het is eigenlijk jouw persoonlijke handleiding! Een combinatie van oude wijsheden zoals het Chakra systeem, de i-Ching, de Kaballah tree of life en moderne wetenschappen. Human Design gaat uit van differentiatie en energie. Jouw DNA is uniek, maar jouw energie ook. Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt jouw Human Design berekend. Iedereen heeft dus zijn eigen specifieke design. Er is maar 1 JOU en jouw chart laat zien hoe je het leven kan creëren wat voor jou bedoeld is.

Human Design geeft je handvatten om je eigen unieke eigenheid te erkennen, te voelen, te ervaren en te omarmen. Sinds ik met Human Design in aanraking ben gekomen is er ontzettend veel veranderd. Het voelde alsof ik eindelijk helemaal mezelf mocht en kon zijn. Ik neem nu beslissingen die goed zijn voor mij, gebaseerd op mijn design en weet welk pad ik mag gaan volgen in het leven, wat mijn doel is. Ik ervaar meer rust en vertrouwen en mijn migraine is compleet verdwenen! Ik voel me zekerder en durf nu echt in mijn Grootsheid te gaan staan, ik houd mezelf niet meer klein en ik voel me ook niet meer klein.

Human Design stelt je in staat om jouw unieke pad te ontdekken en te omarmen, waardoor je meer voldoening en vervulling kunt ervaren in alle aspecten van je leven. Of je nu op zoek bent naar meer inzicht in wie je nu werkelijk bent, wat jouw doel is in het leven, hoe je je kinderen het beste kunt begeleiden, Human Design kan je helpen om je doelen te bereiken en jouw volledige potentieel te benutten.

Tijdens Focus op je Chart begeleid ik jou bij elke stap van jouw reis naar wie je werkelijk bent. We duiken in jouw unieke, persoonlijke blauwdruk, waardoor je gaat ontdekken welke potentie er in jou zit en wat jouw unieke talenten en vaardigheden zijn.

Focus op je Chart bestaat uit een basis en een verdieping. Om een verdiepingssessie te volgen is kennis over de basisprincipes van Human Design noodzakelijk, zodat we meteen de diepte in kunnen gaan.

Basis en Verdieping

Focus op je Chart Basis is een individuele workshop van 1,5 uur waarin ik je uitleg geef over de basis kennis van Human Design. Tijdens deze workshop koppel ik alles steeds terug naar jouw eigen unieke Human Design chart, zodat je meteen ontdekt hoe jouw energietype werkt, hoe jij het beste beslissingen kunt maken, wat voor jou de beste strategie is om door het leven te gaan, wat jouw profiel is en hoe jouw 9 centra werken. Wat zijn je valkuilen, waar sta je open voor de energie van anderen en wat zijn jouw unieke talenten.

Focus op je Chart Verdieping is een individuele workshop waarin we de Focus gaan leggen op jouw gates, kanalen en pijlen. Je bent bekent met de basiskennis van Human Design en bent er zo gefascineerd door geraakt, dat je graag nog dieper in jouw persoonlijke chart wilt duiken. Focus op je Chart Verdieping is een individuele sessie van 2 uur waarin we helemaal naar de kern gaan van wie jij bent en wat jij de wereld te bieden hebt.

 

 

Jouw investering voor een

Focus op je Chart Basis is €97,-

Focus op je Chart Verdieping  is €127,-

Wil je meer weten over hoe Human Design jou kan helpen om in je Grootsheid te gaan staan? Neem dan vandaag nog contact met mij op en begin jouw reis naar een leven vol Focus op wie je werkelijk bent, rust, vertrouwen en nog zoveel meer! Er zit zoveel potentie in jou, jij bent het waard om te ontdekken wat voor moois er diep van binnen in jou verscholen ligt.