Search here:

Focus op je gezin

Welkom bij Focus op je Gezin, waar ik jullie een diepgaand coachingstraject aanbied dat specifiek is ontwikkeld om gezinnen te ondersteunen. Focus op je Gezin richt zich op het verkennen van de unieke, persoonlijke handleiding van ieder gezinslid met behulp van Human Design, een krachtig instrument dat inzicht biedt in de individuele eigenschappen en behoeften van elk gezinslid.

In het Focus op je Gezin traject ligt de nadruk op het ontdekken van de talenten en vaardigheden van elk gezinslid, het herkennen van valkuilen en het begrijpen van hoe de energieën binnen het gezin werken. Focus op je Gezin bied je praktische tips en tools voor het begeleiden van je kinderen en het bevorderen van een gezonde relatie met je partner. Mijn doel is om meer begrip en vertrouwen binnen jullie gezin te creëren, waardoor het gemakkelijker wordt om bijvoorbeeld met elkaars emoties om te gaan en elkaar te ondersteunen op de manier die voor jullie ieder persoonlijk het fijnste is, zodat ieder gezinslid kan zijn wie hij diep van binnen is.

Door het deconditioneren van oude patronen en het omarmen van ieders unieke, persoonlijke design, help ik gezinnen om samen in hun volledige grootsheid te staan en te omarmen wie ze werkelijk zijn. Ik geloof in het belang van het kennen van elkaars design, omdat dit de basis vormt voor diepgaand begrip en verbinding binnen het gezin.

Met mijn achtergrond als lerares en moeder van drie kinderen begrijp ik als geen ander de uitdagingen van het gezinsleven. Ik weet hoe belangrijk het is om het beste voor je kinderen te willen en hen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben. Vaak is het echter moeilijk om trouw te blijven aan je eigen gevoel door verwachtingen en druk vanuit je omgeving. Door Focus op je Gezin toe te passen om mijn eigen gezin, zijn wij veel hechter geworden. We ondersteunen elkaar op de manier die bij ieder persoonlijk past, er is veel meer wederzijds begrip en onze kinderen krijgen de beste begeleiding om authentiek te blijven, zoals ze nu zijn. Samen met mijn man laten wij ze nu ontdekken wie ze diep van binnen zijn. Het meest waardevolle cadeau wat wij ze als ouders kunnen geven. En dat gun ik jullie gezin ook!

Bij Focus op je Gezin streef ik ernaar om gezinnen te ondersteunen bij het navigeren door deze uitdagingen en het creëren van een omgeving waarin elk gezinslid volledig zichzelf kan zijn en zijn volledige potentieel kan bereiken.

Focus op je Gezin is een traject wat bestaat uit 6 sessies. Na een eerste kennismaking met jullie als ouders gaan we de sessies daarna steeds een stap zetten in het ontdekken van jullie persoonlijke handleidingen, wat jullie nodig hebben, wat werkt voor iedereen en nog veel meer. Ieder Focus op je Gezin traject is uniek en helemaal afgestemd op jullie mooie gezin.

Jullie investering voor meer groei en verbinding door middel van een Focus op je Gezin traject is €497,-.

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe Focus op je Gezin jullie gezin hechter kan maken en kan helpen groeien.