Search here:

Coachen vanuit geboortepatronen

Soms maak je je zorgen over je kind of over jezelf. Je loopt vast, je weet niet meer hoe je verder moet. Je wilt dingen graag anders doen, maar je vervalt steeds weer in je oude patronen en overtuigingen.

Het loopt thuis niet lekker of er zijn problemen op school. Je hebt vaak al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Dingen waar je als ouder tegenaan kunt lopen zijn onder andere:

je kind heeft moeite met slapen
Je baby huilt veel
je kind is (hoog)gevoelig
je kind heeft leerproblemen
je kind laat heftige emoties zien zoals boosheid, verdriet
je kind heeft een spraak- taalachterstand
je kind heeft moeite met nauwe ruimtes bijvoorbeeld door het gat zwemmen tijdens zwemles of door een dichte glijbaan gaan
Je kind heeft moeite met afscheid nemen

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden op te noemen. Kinderen willen jou met hun gedrag iets vertellen. Ze willen dat je gaat kijken naar wat er achter het gedrag schuilgaat.

En dat is precies wat we tijdens een traject gaan doen, zodat jij en je kind weten waar het gedrag vandaan komt, wat de onderliggende behoeftes zijn en wat je eraan kunt doen, zodat het gedrag gaat veranderen.

Afhankelijk van vragen, wensen, vormen en duur doe ik na een intakegesprek een trajectvoorstel op maat. De prijzen variëren tussen de €497- en €1497,- (bedragen zijn btw vrij) afhankelijk van de frequentie, duur en intensiteit van het coachingstraject. Bij deze prijs zit alles inbegrepen: coachingsafspraken, geboorte in kaart sessie, materiaal, tussentijds mail en/of telefonisch contact, adviezen en tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en/of thuis.

Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met mij op.