Search here:

Coachee! spel

Het Coachee! spel kun je haast geen spel noemen. Het is een inspirerende tool voor iedereen die op een coachende wijze met kinderen werkt. Het is een praktische en veelzijdige kindercoach-tool met een veelheid aan diverse werkvormen om in te zetten.

Het spel kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt.

Ik vind het altijd wonderlijk om te zien dat tijdens het spelen van het spel iedere keer weer die kaartjes worden omgedraaid die op dat moment echt van toepassing zijn op het doel. Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s: gezin en familie, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen.

Het Coachee! spel is op vele manieren aan te bieden. Bijvoorbeeld in één op één situatie met coachee en begeleider, met de mogelijkheid dat bij het kind de ouders ook meespelen. Maar ook met groepjes kinderen of in de klas. Het spel is zeer geschikt voor kindercoaches, maar is zeker ook toepasbaar voor andere vormen van hulpverlening aan kinderen.

Het mooie van het spel vind ik ook, is dat er voldoende ruimte is om zelf andere werkvormen tussendoor te gebruiken. Je kunt het dus gebruiken op de manier die bij jou past.

Bij het spel hoort een handleiding, een spelbord, een kistje met edelstenen, vragen- en opdrachtenkaartjes en diverse werkbladen.

Licentieworkshop Coachee!

Tijdens deze workshop krijg je informatie over het spel en ervaar je het spel in de rol van cliënt en van coach.

Na het volgen van de workshop krijg je een licentie om het spel te mogen toepassen en gebruiken. Wil je het spel meteen na afloop mee naar huis nemen? Dat kan, geef dat dan bij aanmelden even door, dan zorg ik dat er een spel voor je klaarstaat op de workshopdag.

Heb jij je licentie al, maar wil jij graag vlieguren maken, dan ben je ook van harte welkom!

Kosten:

Licentieworkshop inclusief spel, koffie / thee en een lekkere lunch €250,- (bedrag is vrij van btw).

Vlieguren €75,- (bedrag is vrij van btw).

Data en tijd

De workshops starten om 10.00 en eindigen rond 16.00.

Vrijdag 17 december 2021

Maandag 10 januari 2022

Vrijdag 21 januari 2022

Komen deze datums niet goed uit, volg je liever een individuele workshop of volg je de workshop liever vanuit je eigen huis via Skype? Neem dan even contact met mij op, er is heel veel mogelijk. In onderling overleg plannen we dan gewoon een andere datum.