Search here:

“Alles wat Groot is, begon ooit klein”

Het huilen staat je nader dan het lachen. Je weet het nu echt niet meer. Moeder zijn had leuk moeten zijn, maar zo voelt het op dit moment totaal niet. Je kind huilt, wil niet slapen of wil alleen maar bij jou zijn. Je kind kan zo overstuur raken door iets ogenschijnlijks heel kleins.  Hoe klein hij ook nog maar is, zoveel emotie kan hij al laten zien. Je wilt zo graag dat je kind zich prettig voelt, want dan zou jij je ook een stuk prettiger voelen.

Op dit moment:

  • Is jouw “roze” wolk ver te zoeken
  • Vind je jezelf een slechte moeder
  • Durf je niet meer te vertrouwen op jouw moedergevoel
  • Voel je je machteloos
  • Ben je moe, verdrietig, boos en geïrriteerd. Kortom je emoties schieten alle kanten op.

Hoe fijn zou het zijn wanneer jij ontdekt waar het gedrag van jouw kind vandaan komt. Dat jouw kind zich eindelijk echt gezien en gehoord voelt. En dat jij precies weet hoe je op de behoeftes van jouw kind, die onder het gedrag verscholen liggen, in kunt springen. Dat jij weer die stralende moeder kunt zijn, waar je ooit van droomde.

Ik wil jullie met alle liefde helpen om je volledig inzicht te geven in het gedrag van je kind en dat van jezelf, zodat het gedrag van je kind zal veranderen en jij weer volledig kunt vertrouwen op je moedergevoel.

“How you begin, is who you become”

– In Utero –

Geboorte in kaart

Wat zou het mooi zijn wanneer jij net als deze moeders zou zeggen:

“Dit had i k veel eerder moeten weten, nu begrijp ik eindelijk waarom mijn kind zo’n moeite had met afscheid nemen”. (moeder van J)

“Y wilde maar niet slapen, ik had van alles geprobeerd. Ik heb hem laten huilen, zoals het consultatiebureau aangaf en dan steeds langer bij hem wegblijven. Ik heb eraan toegegeven, heb met hem gewandeld, in de draagzak en dan was hij rustig, maar dan was er weer dat stemmetje dat zij dat ik niet streng genoeg was. Dat ik maar een slappeling was, omdat ik eraan toegaf. Als ik dit eerder had geweten was het voor hem en voor mij zo veel anders geweest, dan hadden we beide veel meer rust gehad en echt kunnen genieten van elkaar”. (moeder van Y).

“Waarom weet niet iedereen dit!” Dit zou zoveel schelen, wanneer ouders dit meteen na de geboorte van hun kind weten. (moeder van T).

Speciaal voor jou heb ik daarom 3 opties.

Traject klein:

Een Geboorte in Kaart bestaande uit 2 sessies van 2 a 2,5 uur per keer, inclusief uitgebreid verslag. Je kunt de geboorte van je kind in kaart laten brengen of die van jezelf. Je ontdekt dan waar het gedrag van je kind of van jezelf vandaan komt en wat de onderliggende behoeftes zijn. Je krijgt begrip voor het gedrag en je zult merken dat je er heel anders naar gaat kijken en er anders mee om zult gaan. Je gaat meer rust en vertrouwen ervaren. Puzzelstukjes zullen op hun plek vallen. Wanneer je hiermee dan thuis aan de slag gaat, verandert het gedrag als vanzelf. Je voelt je gezien, gehoord en geliefd.

Traject middel:

  • Een Geboorte in Kaart voor moeder en kind, wanneer jij wilt ontdekken waarom jullie beide doen zoals jullie doen. Het feit dat jij namelijk veel emoties voelt als je kind bepaalt gedrag laat zien, vertelt ook iets over jou. Hoe mooi is het dan als je de geboortes van jullie beide in kaart laat brengen. Dit traject bestaat uit 4 sessies van 2 a 2,5 uur per keer, inclusief een persoonlijk verslag voor moeder en een persoonlijk verslag voor je kind. Je ontdekt waar het gedrag van je kind en van jezelf vandaan komt en wat de onderliggende behoeftes zijn voor jullie beide. Je krijgt begrip voor het gedrag van je kind, maar ook van jezelf en je zult merken dat je er heel anders naar gaat kijken en er anders mee om zult gaan. Je gaat meer rust en vertrouwen ervaren. Puzzelstukjes zullen op hun plek vallen. Wanneer je hiermee dan thuis aan de slag gaat, verandert het gedrag als vanzelf. Je voelt je gezien, gehoord en geliefd.

Traject van klein naar Groots:

  • Een Geboorte in Kaart voor moeder en kind zoals bij traject middel. Maar jij voelt dat je nog een stapje verder mag. Jij mag nog meer gaan ontdekken wie jij nu eigenlijk bent en waarom jouw kind je zo kan raken. We gaan tevens aan de slag met edelstenen en jouw diepste wens als moeder.
  • Plus een sessie met het Krachtstenen spel van 2 a 2,5 uur, waarin we aan de slag gaan met jouw specifieke wens en waarin je echt gaat voelen en ontdekken wie je bent. De edelstenen en elementen spelen hierbij een grote rol.
  • Plus een afsluitende sessie van 2 uur, waarin we het hele traject bespreken en gaan kijken waar je nu staat en hoe nu verder te gaan.
  • Hierdoor weet jij aan het eind van het traject precies waar het gedrag van je kind en van jezelf vandaan komt. Weet jij wat de onderliggende behoeftes voor jullie beide zijn en kun je hier met zelfvertrouwen vanuit je moedergevoel op inspringen. Laat jij je niet meer leiden door wat anderen zeggen of vinden, want jij weet wie je bent en waarom je doet zoals je doet.

Als je voelt dat dit is wat jij en je kind nodig hebben, bel of mail mij dan gerust voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-10966821 of mailen naar info@vankleinnaargroots.nl.

De sessies plannen we samen in en er zal steeds 2 weken zitten tussen 2 sessies. De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis.

Woon je ver bij mij vandaan, maar voel je wel dat ik degene ben die jou jezelf van klein naar Groots kan laten voelen, neem dan ook gerust contact met mij op. Online is namelijk heel veel mogelijk.

Voel jij dat dit is wat je moet doen? Voel jij dat jij bij mij moet zijn? Vertrouw dan als eerste stap maar eens volledig op je moedergevoel en neem gerust contact met mij op. Ik kijk met alle liefde en in alle rust met je mee.

Voel je welkom

Liefs Debora