Search here:

Over mij

Ik ben Debora van Beek-Cordfunke, getrouwd en mama van 3 (hoog)gevoelige kinderen van 11, 7 en 5 maanden. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs en sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk voor kindercoaching in ‘s Gravenmoer. Als kleuterjuf genoot ik al van de onbevangenheid van mijn kleuters en de verwondering die kinderen kunnen hebben voor de kleinste dingen.  Ik vond het heerlijk om me af te stemmen op de kinderen en mee te kunnen kijken op hun individuele pad. Ik merkte steeds meer dat ik kinderen graag individueel zou willen begeleiden, maar ik kon dat toen in mijn werk als leerkracht niet voor elkaar krijgen. Na de geboorte van mijn zoon kwam het prachtige vak kindercoaching op mijn pad en in 2015 startte ik als kindercoach mijn eigen praktijk.

Ik  vind het geweldig om kinderen weer te laten stralen. Om ze te laten ontdekken wat hun talenten en kwaliteiten zijn, zodat ze zich gezien en gehoord voelen. Het is magisch om te zien dat kinderen in een vrij korte periode, zulke grote stappen kunnen zetten.

Steeds weer komen er mooie dingen op mijn pad en steeds weer blijf ik mezelf ontwikkelen. Dit alles heeft er in 2018 voor gezorgd dat er een nieuwe praktijknaam is gekomen die nog meer bij mij past en bij mijn visie voor mijn praktijk: Van klein naar Groots!

Van klein naar Groots van baby’s en kinderen tot volwassenen.

Iedereen is welkom.

Sinds 2018 werk ik met de prachtige methode Geboorte in Kaart. Altijd voelde ik dat de zwangerschap en geboorte van onze oudste zoon, invloed had op zijn gedrag en de hechting tussen ons. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2018 de opleiding heb gevolgd om te morgen werken met deze prachtige methode. Toen ik de geboorte van onze oudste zoon in kaart ging brengen, bleven de kwartjes maar vallen. Ik vond het bizar om te zien dat alles klopte en ineens heel logisch was. Doordat ik naar zijn geboorteverhaal ging kijken, gebeurde datgene wat ik totaal niet had verwacht en niet aan had zien komen. Zijn gedrag veranderde, zomaar ineens, zo snel zocht hij contact en gaf hij mij een tekening “omdat je de allerliefste mama bent”. Dit was voor mij het bewijs dat Geboorte in Kaart echt werkt!

En iedere keer als ik een geboorte in kaart breng, klopt het weer en zijn de mensen verbaasd, in shock, in tranen “wat hier op tafel ligt, dat ben ik, dit is mijn verhaal”.

Sindsdien kan ik dus ook niet meer anders kijken naar gedrag en heb ik mijn individuele coachingstrajecten voor baby’s, kinderen en volwassenen, ook aangepast. Alles start nu vanuit het eerste prille, kleine begin met het in kaart brengen van jouw geboorte, zodat je oude overtuigingen en patronen kunt herkennen en los kunt gaan laten, om vervolgens Groots te gaan stralen.

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk Van klein naar Groots