Search here:
Wie ben ik?

Ik ben Debora van Beek-Cordfunke, getrouwd en mama van 2 (hoog)gevoelige kinderen. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs en sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk voor kindercoaching in ‘s Gravenmoer. Als kleuterjuf genoot ik al van de onbevangenheid van mijn kleuters en de verwondering die kinderen kunnen hebben voor de kleinste dingen.  Ik vond het heerlijk om me af te stemmen op de kinderen en mee te kunnen kijken op hun individuele pad. Ik merkte steeds meer dat ik kinderen graag individueel zou willen begeleiden, maar ik kon dat toen in mijn werk als leerkracht niet voor elkaar krijgen. Na de geboorte van mijn zoon kwam het prachtige vak kindercoaching op mijn pad en in 2015 startte ik als kindercoach mijn eigen praktijk “Kleintje Coach”.

Ik  vind het geweldig om kinderen weer te laten stralen. Om ze te laten ontdekken wat hun talenten en kwaliteiten zijn, zodat ze zich gezien en gehoord voelen. Het is magisch om te zien dat kinderen in een vrij korte periode, zulke grote stappen kunnen zetten.

Naast mijn eigen praktijk werk ik nog steeds in het onderwijs, want ook in het onderwijs is het heel hard nodig dat er anders naar kinderen gekeken gaat worden.  Daarnaast geef ik de cursus “Coachend voor de Klas”. Een cursus die leerkrachten anders leert kijken naar kinderen en hun gedrag. Het is onze missie bij “Coachend voor de Klas” om zoveel mogelijk Klasse!coaches in Nederland te krijgen.  Ik gun het ook echt  ieder kind om een Klasse!coach voor de klas te hebben staan.

Steeds weer komen er mooie dingen op mijn pad en steeds weer blijf ik mezelf ontwikkelen. Dit alles heeft er in 2018 voor gezorgd dat er een nieuwe praktijknaam is gekomen die nog meer bij mij past en bij mijn visie voor mijn praktijk: Van klein naar Groots!

Van klein naar Groots staat symbool voor alle mensen die welkom zijn in mijn praktijk. Van kinderen tot volwassenen, voor individuele coaching of een workshop. Iedereen is welkom. Maar Van klein naar Groots staat ook voor het hele proces wat je doorloopt tijdens coaching. Je voelt je even niet zo lekker in je vel zitten, je voelt je onzeker, je bent verdrietig of boos, je voelt je klein. Tijdens de coachingsessies gaan we hier samen naar kijken. Wat is je doel, waar wil je naartoe, wat wil je bereiken? Wat voor talenten en kwaliteiten heb je zelf in huis om stappen te gaan zetten. En naarmate het proces vordert, voel je je groter en sterker worden. En wat is er mooier en fijner dan je letterlijk Groots te voelen!

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk Van klein naar Groots