Search here:

Over mij

Wanneer je de verbinding met jezelf maakt, kom je in verbinding met wie je werkelijk bent.

Als klein meisje wilde ik “erbij horen”. Ik paste me aan en deed wat er van mij verwacht werd. Ik vond het verschrikkelijk wanneer ik buitengesloten werd, dan voelde ik me zo eenzaam en had ik het gevoel dat ik iets fout gedaan had. Ik had moeite om buitenshuis mijn plek in te nemen, dan werd ik dat stille, teruggetrokken meisje. Ik durfde buitenshuis moeilijk voor mezelf op te komen en vaak zei ik dan maar niets of mijn emoties liepen zo hoog op dat ik alles eruit gooide en ontzettend boos werd. Ik bleef dus liever thuis in mijn veilige omgeving.

Ik ging steeds meer geloven dat er iets “mis” was met mij. Naarmate de jaren verstreken, werd ik steeds meer geïntrigeerd door vragen als “hoe komt het dat sommige dingen mij keer op keer zo intens kunnen raken?”, “hoe komt het toch dat ik steeds in dezelfde (conflict) situaties beland?” en “hoe komt het toch dat op momenten dat ik voor mezelf mag kiezen (mijn plek in mag nemen), ik het Spaans benauwd krijg en er bijna een paniekaanval volgt, waardoor ik alles dan maar weer laat zoals het was en niet voor mezelf kies.”.

Na de geboorte van mijn oudste zoon, werd ik steeds meer door dingen geraakt en werd het leven steeds lastiger. Ik voelde me klem zitten en had geen idee meer welke kant ik op moest. Door toen bewust op zoek te gaan naar wat het IN mij is wat geraakt werd, kwam ik steeds meer bij wie ik werkelijk ben.

Ik ontdekte dat ieder mens diep van binnen verlangt naar gezien, gehoord en geliefd worden. Dat ieder mens verlangt naar verbinding. Verbinding met de ander, maar vooral de verbinding met jezelf. Dat je mag zijn wie jij in essentie bent. En dat jij JOUW plek inneemt.

Ieder mens bewandeld zijn eigen pad en dat pad is er niets voor niets. Dat pad is er om jou dingen te leren, om patronen te doorbreken. Wanneer je je niet bewust bent van waarom je doet wat je doet, blijft een patroon zich vaak van generatie op generatie herhalen. Dit bewust worden doe je niet met je hoofd, maar vanuit een diep innerlijk weten. Human Design heeft mij ontzettend geholpen om terug te gaan naar wie ik werkelijk ben. Ik was mezelf kwijt, hield me klein, had weinig zelfvertrouwen, durfde niet voor mezelf op te komen, had geen eigen mening en wist totaal niet dat ik unieke talenten en kwaliteiten had.

Wat ons zo vaak in de weg staat is het willen weten `elmer hendrikx´

Alles zit al opgeslagen in jouw lijf. Door terug te gaan naar jouw wortels, jouw begin, door een blik te werpen op jouw familiesysteem en door jouw unieke Human Design te gaan ontdekken, kom je erachter waarom je doet zoals je doet. Pas dan, wanneer je het diep van binnen voelt, ziet en ervaart komt er plek en ruimte voor verandering en kun je in jouw Grootsheid gaan staan en het leven gaan leven wat voor jou bedoelt is.

Mijn lieve man en kinderen waren en zijn daarin een grote spiegel. Ik leer nog steeds iedere dag dingen over mezelf en over mijn gezin. Door mijn jarenlange ervaring als juf en diverse opleidingen, waaronder (kinder)coaching, geboorte in kaart, systemisch coachen en Human Design ben ik nu de coach die jou begeleid in het bewust worden van jouw patronen, zodat jij ze net als mij kunt doorbreken en JOUW leven kunt gaan leven. Ik zie de potentie in jou en herinner jou eraan wat voor moois er in jouw verscholen ligt. Jij bent het waard om in jouw Grootsheid te gaan staan.